Проблеми якісної обробки інформації в управлінні конкурентоспроможністю підприємств

Authors

  • І. С. Московкіна Донецький національний університет імені Василя Стуса

Abstract

Інформація як новий «основний ресурс» наділена властивістю безмежності, що надає їй характеру не ресурсу, а споживчого попиту. Якщо власник певного предмету, продавши його, втрачає на нього права, то після продажу інформації вона все-таки залишається у нього. Більше того, інформація стає ціннішою, чим більше людей володіють нею. Інформація не має явної форми кінцевого використання, так само, як жоден вид кінцевого використання не потребує специфічного виду інформації і не залежить від жодного конкретного виду інформації.

References

Бурячок В. Л. Організація процесу обробки інформації та його головні етапи / В. Л. Бурячок // Збірник наукових праць ЖВІ НАУ. – 2013. – Випуск № 7. – С. 31–40.

Видря Ю. І. Роль систем управління базами даних в обробці економічної інформації / Ю. І. Видря, О. В. Кривда // Сучасні проблеми економіки і підприємництво. – 2016. – Випуск № 17 – С. 62–65.

Советов Б. Я. Информационные технологии [Електронний ресурс] / Б. Я. Советов, В. В. Цехановский. – Режим доступу до ресурсу: http://urss.ru/PDF/ add_ru/191941-1.pdf

Published

2022-01-24

How to Cite

[1]
Московкіна , І.С. 2022. Проблеми якісної обробки інформації в управлінні конкурентоспроможністю підприємств. Інформація та соціум. (Jan. 2022), 13-15.

Issue

Section

Секція 1 Інформаційні ресурси в системі менеджмент–економіка– бізнес