Проведення електронних голосувань у підрозділі закладу вищої освіти

Автор(и)

  • О. В. Марковець Національний університет «Львівська політехніка»
  • С. Р. Цвігула Національний університет «Львівська політехніка»

Анотація

Стрімкий розвиток інформаційних технологій в останні роки має значний вплив на суспільство. Тим самим надає можливість використання нових технологій у різних сферах суспільного життя. В період пандемії для закладів вищої освіти важливо здійснювати освітній процес безперервно. Проте, зважаючи на обставини, проводити зібрання та приймати рішення щодо публічних питань неможливо. Звідси випливає необхідність використання системи для проведення електронних голосувань.
Електронне голосування – голосування з будь-якого публічного питання, зокрема участь в опитуваннях, виборах, референдумах, що передбачає використання електронних засобів для ідентифікації та підрахунку голосів.

Біографії авторів

О. В. Марковець , Національний університет «Львівська політехніка»

канд. техн. наук, доц.

С. Р. Цвігула , Національний університет «Львівська політехніка»

студент

Посилання

Проект Закону України «Про державну програму запровадження електронного голосування» від 17.02.2012 № 10079. URL: https://ips.ligazakon.net/ document/JF7RZ00A?an=3

Регламент обрання на посаду професора / доцента / старшого викладача / викладача / асистента кафедри Національного університету «Львівська політехніка». URL: https://lpnu.ua/sites/default/files/2021/4/13/paragraphs/21576/dodatok-09-reglament-obrannyana-posadu-profesor-docenta-starshogo-vikladacha-vikladacha-asistenta_0.pdf

##submission.downloads##

Опубліковано

2021-12-20

Як цитувати

[1]
Марковець , О.В. і Цвігула , С.Р. 2021. Проведення електронних голосувань у підрозділі закладу вищої освіти. Інформація та соціум. (Груд 2021), 80-81.

Номер

Розділ

Секція 5 Сучасні підходи до застосування інформаційних технологій в освіті у період COVID-карантину