Роль візуального контенту в соціальних мережах для формування іміджу та залучення аудиторії - Яворська, Тетяна; Романюк, Роман (Інформація та соціум, 2025)
Досліджено сутність візуального контенту у соціальних мережах та його вплив на формування іміджу бренду. Аналізуються основні типи візуальних матеріалів, їх роль у залученні та утриманні аудиторії, а також стратегії ефективного використання візуальної графіки для підвищення впізнаваності та довіри. Результати дослідження підтверджують важливість сучасних візуальних підходів у контексті цифрової комунікації та маркетингу.