Роль консолідованої інформації в управлінських процесах - Федотова, Оксана (Інформація та соціум, 2025)
У дослідженні показана важливість консолідованої інформації в сучасну епоху цифрової трансформації та управління документами. Авторкою розглянуто походження терміна «консолідована інформація» та надано його трактування. Наголошено на низці переваг процесу консолідації даних у сфері діловодства. Зроблено висновок, що консолідована інформація має визначальний характер у забезпеченні достовірності, відкритості, надійності, збереженості документів, а також ухваленні якісних управлінських рішень.