Моделювання побудови громадянського суспільства у межах цифрового твору Bioshock - Дубель, Михайло (Інформація та соціум, 2025)
Тези присвячені розгляду перспектив використання цифрових творів для моделювання побудови громадянського суспільства на прикладі комп’ютерної гри Bioshock. Для бази порівняння у статі обрано класичний твір «Атлант розправив плечі». На основі проведеного дослідження визначено найбільш вагомі відмінності в ідеях двох творів та потенціал для критики об’єктивізму.