Бібліохаб як інноваційний формат публічної бібліотеки в Україні - Ніколайчук, Антон (Інформація та соціум, 2025)
Розглянуто особливості бібліохабу як інноваційного формату сучасного бібліотечного простору України. Уточнено поняття «бібліохаб» і запропоновано його визначення в контексті модернізації простору публічних бібліотек України. Виявлено основні характеристики бібліохабів.