До питання про новий порядок надання платних послуг державними архівами України - Марків, Інна (Інформація та соціум, 2025)
У тезах розглянуто зміни до порядку надання платних послуг державними архівами України, затверджені Наказом Мін’юсту від 05.12.2024 № 3511/5, та їх відповідність новій Стратегії захисту документальної спадщини. Висвітлено основні положення нового порядку та суспільну дискусію щодо запроваджених тарифів і доступності послуг.