Розвиток концепції патріотизму в ідеях глобального: соціологічний аспект - Щередіна, Тетяна (Інформація та соціум, 2025)
У тезах акцентовано увагу на концепції патріотизму в контексті глобального розвитку. Проаналізовано соціологічний вимір тенденцій патріотизму, наголошено щодо їх зростання в періоди загрози національній ідентичності.