Нормативно-правове регулювання електронного документообігу в Україні: виклики та перспективи - Тюрменко, Ірина; Якубчак, Ярослав (Інформація та соціум, 2025)
У тезах здійснено огляд чинного нормативно-правового регулювання електронного документообігу (далі – ЕДО) в Україні: закони, підзаконні акти, стандарти. Проаналізовано ступінь охоплення основних функціональних аспектів та визначено управлінські й практичні виклики впровадження ЕДО у держсекторі та бізнесі. Запропоновано рекомендації щодо удосконалення правового поля, цифрової трансформації та зміцнення довіри до електронних сервісів.