Ринок інформаційних продуктів і послуг: сучасні тенденції та перспективи розвитку в Україні - Тур, Оксана; Шабуніна, Вікторія (Інформація та соціум, 2025)
Стаття аналізує ринок інформаційних продуктів та послуг України, висвітлюючи його стійкість і динамічний розвиток попри виклики. Досліджено структуру ринку, ключові тенденції, включаючи цифровізацію та вплив штучного інтелекту, а також роль консалтингу. Окреслено стратегічне значення ІТ-сектора для економіки країни та її повоєнного відновлення.