Системи документації суб’єкта господарювання - Палеха, Юрій (Інформація та соціум, 2025)
Сучасні умови господарювання вимагають від суб’єктів господарювання гнучкого підходу до побудови систем документації, чіткого планування та керування документаційними процесами, досконалого документаційного забезпечення їх діяльності.