Технологіїї автоматизації бібліографічного оформлення - Анісімова, Ольга; Поліщук, Діана (Інформація та соціум, 2025)
Тези присвячені аналізу значення автоматизації бібліографічного оформлення у сучасній науковій діяльності, перевагам та функціональним можливостям спеціалізованих інструментів, зокрема Vak.in.ua та Grafiati, як ключових рішень для наукової спільноти.