Шаблон тез - імені Василя Стуса, 2025, © Донецький національний університет (Інформація та соціум, 2025)
Обсяг матеріалів доповіді повинен становити 2 - 4 повні сторінки тексту (разом з рисунками та літературою). Вимоги до оформлення тез прописано у зразку: https://jias.donnu.edu.ua/issue/view/570 ➢ Індекс УДК (по лівому краю). ➢ Ім’я прізвище, науковий ступінь та вчене звання автора розміщуються вгорі по центру (напівжирний, курсив). Під прізвищем – назва установи (повністю) і місто (напівжирний, курсив). Нижче через інтервал – назва доповіді (прописними літерами, напівжирний), ➢ Анотація – максимальний обсяг 100 слів, Times New Roman; 12 розмір; ➢Ключові слова (не менше трьох слів, курсив) Times New Roman; 12 розмір; ➢Основний текст (Times New Roman 14pt з інтервалом 1,15). ➢Список використаних джерел укладається згідно з національним стандартом «Інформація та документація. Бібліографічне посилання. Загальні положення та правила складання. ДСТУ 8302:2015 введ. 01.07.2016. К.: ДП «УкрНДНЦ», 2016. 16 с.».