Інформаційний лист - імені Василя Стуса, 2025, © Донецький національний університет (Інформація та соціум, 2025)
Шановні колеги! Запрошуємо Вас взяти участь у Х Міжнародній науково-практичній конференції «Інформація та соціум», яка відбудеться 06 червня 2025 року о 10:00 у змішаному форматі: очно у Донецькому національному університеті імені Василя Стуса, авд. 303-а, вул. 600-річчя 21, м. Вінниця і з використанням електронних комунікацій (Microsoft Teams за покликанням: https://teams.microsoft.com/meet/3879278721812)