Інформаційний дизайн у ЗМІ та проблеми застосування візуалізації в умовах війни - Якубовська , М. Г.; Татакі , О. О. (Інформація та соціум, 2024)
Аналізуються особливості інформаційного дизайну у ЗМІ. Визначено основні проблеми застосування засобів візуалізації у вітчизняній журналістиці в умовах війни.