Організація архівних процесів у корпоративному середовищі - Тюрменко , І. І.; Грищенко , М. Г. (Інформація та соціум, 2024)
Розробка та впровадження ефективних архівних процесів у корпоративних організаціях спрямована на забезпечення збереження, доступності та оптимального використання документів. Розглянуто основні етапи організації корпоративних архівів, сутність політики управління ними, впровадження технологічних рішень та оцінку ефективності архівних процесів. Звернено увагу на вимоги нормативно-правового регулювання організацією архівної справи в Україні, на важливість використання сучасних технологій, зокрема, електронних архівів, а також на підготовку персоналу до роботи з новими інформаційними системами.