Управлінські аспекти інформаційної безпеки ОСББ - Прігунов , О. В.; Шафранова , Д. Д. (Інформація та соціум, 2023)
Формування документаційного забезпечення управління ОСББ є важливою актуальною задачею, що вимагає уваги та професійного підходу від керівництва ОСББ та фахівців, які здатні забезпечити правильність оформлення документів та їх відповідність законодавству.