Принципи формування цифрової культури українськими бібліотеками - Ярема, І. І. (Інформація та соціум, 2023)
Отже, цифрова культура – це принципи і цінності у корпоративній культурі, що характеризують використання технологій для взаємодії з користувачами і вирішення завдань з їх ефективного обслуговування. Цифрова культура також передбачає підвищення рівня цифрових навичок працівників, цифрової грамотності та умінь використовувати програмне забезпечення з урахуванням усіх можливостей, які надає інформаційний прогрес.