Імідж як інструмент підвищення ефективності маркетингової діяльності підприємства - Гвоздецька , І. В. (Інформація та соціум, 2022)
В епоху «інформаційного суспільства», коли уявлення людей про світ і процеси, що відбуваються, значною мірою формуються засобами масової комунікації, коли репутація будь-якого суб’єкта і об’єкта стала відігравати набагато важливішу роль, ніж раніше, імідж підприємства набуває статусу одного з основних ресурсів, які зумовлюють його економічну перспективу.