Методики оцінки економічного розвитку підприємства - Сєркова , Г. М. (Інформація та соціум, 2022)
Актуальність і своєчасність проведення аналізу науково-методичних підходів до оцінки рівня економічного розвитку підприємства підтверджується необхідністю вдосконалення вже існуючих концепцій вимірювання досягнень, адже, саме недосконалість системи оцінки економічного розвитку підприємства впливає на якість системи управління і ефективність його функціонування.