Інформаційна база та послідовність оцінювання потенціалу конкурентоспроможності машинобудівних підприємств - Петрушка , Т. О.; Лесик , Л. І. (Інформація та соціум, 2022)
Забезпечення належного рівня фінансових результатів господарської діяльності машинобудівних підприємств потребує підвищення рівня їхньої конкурентоспроможності. Своєю чергою, розроблення комплексу організаційно-економічних заходів з такого підвищення повинно базуватися на оцінюванні потенціалу конкурентоспроможності підприємств машинобудування. З цією метою необхідним є структурування масиву інформації, потрібної для вимірювання цього потенціалу, та розроблення дієвого інструментарію його оцінювання.