Служба економічної безпеки промислового підприємства - Лаврентьєва , Л. В. (Інформація та соціум, 2022)
Служба економічної безпеки на підприємстві – це спеціальний підрозділ, що входить до складу організаційної структури, діяльність якого спрямована на формування належного рівня економічної безпеки та нейтралізацію основних загроз, що можуть очікувати на підприємство в процесі здійснення його виробничо-господарської діяльності.