Проблеми впровадження eHealth в Україні - Вернигора , О. І. (Інформація та соціум, 2022)
У сучасному світі не можливо уявити собі відсутність доступу до Інтернету, швидкого пошуку інформації в мережі, тому зараз стає питання створення єдиних реєстрів населення України. Особливо гостро це питання постало з початком військового конфлікту на сході країни, коли в паніці, рятуючи життя, люди не думали про документи та медичні картки, але потім постало питання про відновлення інформації про людину, стан її здоров’я, хронічні захворювання, отримане лікування та ліки, щеплення.