Вибір інтегрованої інформаційної системи як оптимальний напрям економічного розвитку підприємства - Сєркова , Г. М. (Інформація та соціум, 2022)
На кожному підприємстві є різні рівні управління, на яких циркулюють специфічні інформаційні потоки. Для обробки інформації використовують різні інформаційні технології, які реалізуються за допомогою відповідних інформаційних систем.