Практична реалізація електронного документообігу та електронного архівування в Україні (на прикладі програмного комплексу M.E.Dok) - Передерій , І. Г.; Бережний , А. В. (Інформація та соціум, 2022)
Гарантією успішної роботи органів державної влади, місцевого самоврядування, будь-яких підприємств, установ та організацій на сучасному етапі стрімкого розвитку суспільства, яке прийнято визначати, як «інформаційне», «цифрове» «мережеве», є ефективна діяльність їхніх працівників та службовців. Але для якісного обслуговування потреб громадян вчорашні методи обробки інформації вже не є такими, що можуть задовольняти сучасного споживача. Сьогодні необхідно мати швидкий і безперебійний доступ до інформаційних ресурсів і скоротити часові витрати на розв’язання поточних завдань. У цьому сенсі чи не головна роль належить електронному документообігу, запровадження якого стало вже для всього світового співтовариства невід’ємною потребою.