Проблеми якісної обробки інформації в управлінні конкурентоспроможністю підприємств - Московкіна , І. С. (Інформація та соціум, 2022)
Інформація як новий «основний ресурс» наділена властивістю безмежності, що надає їй характеру не ресурсу, а споживчого попиту. Якщо власник певного предмету, продавши його, втрачає на нього права, то після продажу інформації вона все-таки залишається у нього. Більше того, інформація стає ціннішою, чим більше людей володіють нею. Інформація не має явної форми кінцевого використання, так само, як жоден вид кінцевого використання не потребує специфічного виду інформації і не залежить від жодного конкретного виду інформації.