Титул і зміст збірника. - імені Василя Стуса, 2017, © Донецький національний університет (Інформація та соціум, 2022)
У матеріалах ІІ Міжнародної науково-практичної конференції висвітлено різні аспекти історії, теорії і практики інформаційної, бібліотечної та архівної справи, інформаційного менеджменту в організаціях та прикладні аспекти застосування інформаційних технологій. Основні рубрики охоплюють широкий спектр проблем сучасного українського документознавства, міжкультурної та міжособистісної комунікації. Збірник розраховано на наукових працівників, спеціалістів інформаційної сфери, викладачів, аспірантів і студентів.