Критерії якості комунікаційних управлінських процесів на сучасних підприємствах - Філіпішин , І. В. (Інформація та соціум, 2022)
Актуальність визначення критеріїв якості комунікаційних управлінських процесів обумовлена необхідністю вироблення принципів стратегій управління комунікаціями на сучасних підприємствах.