Теоретико-графове моделювання економіко-географічного потенціалу підприємства - Січко , Т. В. (Інформація та соціум, 2022)
Складні соціально-економічні умови сьогодення вимагають ефективного і комплексного використання внутрішнього потенціалу підприємств. Вивчення потенціалу підприємства сприяє удосконаленню системи управління, дає змогу визначити слабкі та сильні сторони функціонування підприємства і проводити відповідну політику.