Використання кваліфікованого цифрового підпису в електронному документообігу - Лебідь , Т. П. (Інформація та соціум, 2022)
Одним із найперспективніших і тематично розгалужених вважається такий напрям документознавства, як електронне. Розвиток електронного документознавства в Україні здійснюється у двох напрямах: реалізація досліджень, що стосуються документів, юридична сила яких підтверджена електронним цифровим підписом, та дослідження документів в електронній формі — документів, підтвердження справжності яких, особливо за межами інформаційної системи, в якій вони були створені, не має чітко визначених загальноприйнятних правил.