Веб-сайт як комунікаційний канал і джерело інформації у сфері авіаційної безпеки - Литвинська , С. В.; Юрченко , В. О. (Інформація та соціум, 2022)
Сайт є інформаційним ресурсом і оптимальним способом інформування. Веб-сайти надають доступ до інформації віддаленим користувачам і прості у використанні. Наразі існує багато ресурсів, які містять інформацію про авіаційну сферу. Так, Міжнародна організація цивільної авіації (далі – ІКАО) досліджує проблеми міжнародної організації цивільної авіації, створення аеропортів та аеронавігаційних засобів, розробляє міжнародні стандарти для проектування й експлуатації повітряних суден, правила використання обладнання, засобів зв’язку та управління польотом; сприяє уніфікації митних, імміграційних та санітарних правил. Уся ця інформація розміщена на офіційному веб-сайті ІКАО.