Фотоілюстрація у публіцистиці на прикладі журналу «La Boussole» - Якубовська , М. Г. (Інформація та соціум, 2021)
Тематика глянсового видання «La Boussole» (франц. – компас) – українські місцевості й міста, сучасна психологія, філософія, історії цікавих жителів, їхні заняття та затишні місця. Автори розповідають про Україну, вражаючу і надихаючу. Як показує моніторинг, це видання для тих, хто цікавиться естетикою, історією, марить подорожами, відкриває нове, вміє створювати і знаходити прекрасне в кожній миті життя. Наприклад, у випусках, присвячених Львову, відразу привертають увагу такі публікації, як «Фотографічне море», «Смакувати легендами» та «Я вірю в любов».