Стратегічні наративи і контрнаративи діяльності органів публічної влади в соціальних медіа - Панькевич , О. О. (Інформація та соціум, 2021)
В умовах сьогодення органи публічної влади України досить активно взаємодіють із громадськістю у соціальних медіа для оперативного інформування та демонстрації результатів своєї діяльності.