Стилістичні особливості заголовків у газеті «Кременчуцькі новини» - Тур , О. М. (Інформація та соціум, 2021)
У лютому 2020 р. вийшов перший номер газети «Кременчуцькі новини». Це безкоштовна щотижнева кольорова газета на 16 сторінках, наклад якої – 44 тисячі примірників. Редакторський колектив – група молодих амбітних журналістів, які для свого «дітища» обрали такий салоган: «Головна газета твого міста». Дійсно, кременчужани оцінили видання як корисне та цікаве, що містить мінімум політики та максимум потрібної для містян інформації. Редакторський колектив започаткував такі актуальні рубрики: про заробітну плату, пенсії, субсидії, тлумачення юридичних питань, екологічний стан міста, стан води у Кременчуці тощо. Фотоконкурс спрямований на діалог між газетою та читачем.