Цифрове телерадіомовлення як інструмент регіональної трансформації Вінниччини - Анісімова, Ольга; Керман, Олексій (Інформація та соціум, 2025)
У статті окреслено ключові аспекти переходу від аналогового до цифрового мовлення в Україні та його регіональний вимір на прикладі Вінницької області. Наголошено на ролі міжнародних домовленостей та нових регуляторних актів у сфері розподілу радіочастотного спектру. Визначено значення цифрового телерадіомовлення як інструменту регіональної програми «Електронна Вінниччина», що сприяє розвитку інформаційно-комунікаційної інфраструктури, доступності електронних послуг та прозорій комунікації влади з громадянами.