Інститут кар’єрних радників як елемент освітньо-професійної траєкторії молоді - Глубоченко, Катерина (Інформація та соціум, 2025)
Дослідження аналізує роль інституту кар’єрних радників як ключового елемента освітньо-професійної траєкторії молоді. Результати свідчать, що системна підтримка кар’єрного розвитку молоді підвищує адаптивність до змін ринку праці та стимулює раціональний вибір освіти, професії та майбутніх кар’єрних горизонтів.