Роль мовного впливу в документації - Лукаш , Г. П. (Інформація та соціум, 2024)
У тексті йдеться про роль мовного впливу в документації, зокрема його впливу на формування ставлення, поведінки та прийняття рішень користувачами документів. Аналізуються типи мовного впливу, зокрема й сугестивні методики, що використовуються в різних видах документації. Увагу зосереджено на різноплановому явищі сугестії. Це явище нині набуває все більшої актуальності. Особлива увага приділяється мовним засобам сугестії, які активно застосовуються для досягнення ефективної комунікації та формування бажаного впливу на аудиторію.