Сучасні виклики епохи штучного інтелекту - Тур , О. М.; Шабуніна , В. В. (Інформація та соціум, 2024)
У статті досліджуються ключові проблеми та можливості, які постають перед суспільством у контексті швидкого розвитку технологій штучного інтелекту. Особлива увага приділяється ризикам, пов’язаним із безпекою даних, автоматизацією робочих місць і впливом на приватність особистої інформації. Стаття також пропонує потенційні рішення для подолання цих викликів задля сприяння гармонійному розвитку суспільства в епоху цифрових технологій.