Напрями удосконалення якісно-інноваційної складової засвоєння навчальних дисциплін приватно-правового циклу - Санченко , Д. Є. (Інформація та соціум, 2024)
Представлено авторський погляд на практичні особливості засвоєння навчальних дисциплін приватно-правового циклу у сфері вищої юридичної освіти. Пропонується до позначення цього процесу якісно-інноваційна складова, зміст якої випливає із загального розуміння стандартів вищої освіти та адаптації освітнього контенту до сучасних реалій. Зачіпається проблематика цивілістичних досліджень. Наголошується на важливості застосування інформаційних технологій у період воєнного стану.