Роль і місце інформації в науковому дослідженні - Литвин , С. Х.; Добровольська , В. В. (Інформація та соціум, 2024)
Висвітлено роль і місце наукової інформації в наукових дослідженнях. Визначено, що наукова інформація, як результат процесу пізнання, має відповідати принципам актуальності, достовірності, точності, інформаційної єдності та релевантності.