Організація формування національного архівного фонду та комплектування архівних установ в умовах дії воєнного стану в Україні - Кулешов , С. Г.; Бойко , В. Ф. (Інформація та соціум, 2024)
Охарактеризовано організацію формування Національного архівного фонду та комплектування архівних установ в умовах дії воєнного стану в Україні, зокрема: загальні засади формування НАФ, експертизу цінності документів, комплектування архівної установи та порядок приймання документів від джерел комплектування.