Інформаційні операції у структурі соціально-політичних комунікацій: сутність та засоби реалізації - Денисовець , І. В. (Інформація та соціум, 2024)
У пропонованій науковій розвідці з’ясовано теоретико-практичні аспекти витлумачення поняття «інформаційна операція» в контексті соціально-політичних комунікацій. Визначено місце і роль інформаційних операцій у системі стратегічних комунікацій. Проаналізовано складники інформаційно-психологічних операцій. Обґрунтовано, що інформаційно-психологічні операції є складним різновекторним процесом, який охоплює різні сфери діяльності.