Поліпшення організації робочого процесу працівників засобами інформаційних технологій і систем - Прігунов , О. В.; Флуд , Д. В. (Інформація та соціум, 2023)
Актуальною є проблема зниження ефективності діяльності працівників, яка потребує пошуку рішень щодо поліпшення організації робочого процесу. Метою роботи є визначення можливостей поліпшення організації робочого процесу шляхом впровадження у діяльність підприємств, установ і організації спеціалізованого застосунку «PocketPapers».