Аналіз системи стратегічних комунікацій Міністерства оборони України - Лозовенко , А. С. (Інформація та соціум, 2023)
З огляду на зміну правового регулювання предметної області проведено аналіз системи стратегічних комунікацій Міністерства оборони України, ймовірного впливу набрання чинності Закону України «Про медіа» на повсякденну діяльність військових медіа в системі Міністерства оборони України як елементу системи стратегічних комунікацій. Обов’язковій реєстрації підлягають суб’єкти, що здійснюють мовлення без використання радіочастотного спектра, суб’єкти у сфері аудіовізуальних медіа на замовлення, провайдери аудіовізуальних сервісів та провайдери платформ спільного доступу до відео.