Особливості удосконалення системи інформаційної безпеки Міністерства оборони України - Іванів , В. І. (Інформація та соціум, 2023)
Інформаційні загрози як різновид воєнних загроз мають багатогранний характер. Їм властиві багатокритерійність, багатофакторність та багатопараметричність. У кінцевому підсумку оцінка ефективності функціонування системи забезпечення інформаційної безпеки, яка протидіє таким загрозам, також повинна бути комплексною. Враховуючи ро