Проблеми забезпечення авторських прав у мережі Інтернет - Василенко , В. Ю.; Галайко , А. В. (Інформація та соціум, 2023)
Сьогодні глобальна мережа Інтернет є одним із основних варіантів обміну авторами результатами своєї праці, і саме тому питання захисту авторських прав є доволі актуальним. У представленому дослідженні аналізуються основні проблеми забезпечення авторських прав у мережі Інтернет, а також окреслено приклади захисту в глобальній мережі своїх авторських прав виставленої інформації.