Удосконалення інформаційного забезпечення маркетингових бізнес-процесів торгового підприємства - Василенко , В. (Інформація та соціум, 2022)
У статті розглянуті актуальні питання удосконалення інформаційного забезпечення маркетингових бізнес-процесів підприємства шляхом використання в рамках їньої реалізації спеціалізованих інформаційних систем.