Формування інноваційної стратегії на промислових підприємствах України - Кравченко , М. С.; Марченко , Н. В. (Інформація та соціум, 2022)
Теорія та практика дослідження свідчить, що багато промислових підприємств залишаються консервативними в питаннях стратегічного розвитку. Керівництво дотримується старої системи управління, але при сучасній конкуренції на ринку необхідно освоювати нові методи менеджменту, щоб розвивати підприємство далі та виводити на більш ефективний шлях розвитку. Таке рішення гостро постає перед керівництвом підприємств на стадії кризи. А криза поняття об’єктивне як на макроекономічному, так і на мікроекономічному рівні.