Інформаційне забезпечення управління збутовою діяльністю машинобудівних підприємств - Висоцький , А. Л.; Петльований , А. С. (Інформація та соціум, 2022)
На теперішній час переважна більшість вітчизняних машинобудівних підприємств стикається з проблемою збуту своєї продукції. Одним з основних напрямів управління збутовою діяльністю машинобудівних підприємств є вдосконалення методологічного забезпечення її провадження на засадах розробки нових та покращення існуючих методів і прийомів прогнозування, планування, організації та регулювання процесів виготовлення та реалізації машинобудівної продукції.