Нестандартне мислення для розробки стратегії підприємства - Горячова , Н. В. (Інформація та соціум, 2022)
Кожен керівник, очолюючи процес управління підприємства, повинен мати розроблену стратегію підприємства від 3 до 5 років. Для того щоб підприємство посідало лідируючі позиції, керівництво повинно пам’ятати одну просту істину: повністю сконцентруватись на найважливішому завданні та якісно його повністю виконати. Підприємство повинно мати свій план дій та стратегію, розроблену конкретно для підприємства та ситуації, яка виникає, вивчити ринок і займатись інноваційними розробками. Технології у світі розвиваються постійно, і тому підприємство повинно відповідати потребам часу. Керівник підприємства повинен уміти правильно розпоряджатись часом та не зволікати, тому що від цього залежить, яку позицію посяде підприємство на ринку та серед конкурентів.